DİL KURSUMUZ BAŞLADI

AB projesi kapsamında kabul edilen 2015-1-TR01-KA102-020876 numaralı "Gelişim İçin Avrupada Mesleki Eğitim başlıklı" desteklenen projemizin içeriğinde de yer alan yabancı dil kursumuz başladı. Proje kapsamında İspanya´ya gidecek olan 28 öğrenci ve refakatçi öğretmenlerin katıldığı dil kursu okulumuz İngilizce öğretmeni Yasemin SAĞLAM tarafından Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü aracılığıyla veriliyor. Okul müdürümüz Selim ÖZYURT, öğrencilerimiz yabancı bir ülkeye gidebilmenin heyecanı ile yabancı dil kursuna oldukça ilgi gösteriyor. Çok zevkli ve eğlenceli bir şekilde geçen dersler projemizin amacına uygun bir şekidle ilerlediğini ifade etti. Ayrıca öğrencilerimizin hem proje aşamasında hem de ilerleyen hayatlarında kendilerine faydalı olabilecek bu kursa katılmalarının onlar için son derece faydalı olacağını söyledi. Proje kapsamında yabancı dil kursuna katılan ve bu kursu vermeyi kabul eden Yasamin SAĞLAM´a çok teşekkür ediyorum dedi. Umarım hem bu kurs hem de proje kapsamından yapacak olduğumuz yurt dışı hareketliliği öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okulumuza ve ilçemize çok artı değerler katacaktır, dedi.

DİL KURSU RESİMLERİDİL KURSU RESİMLERİDİL KURSU RESİMLERİDİL KURSU RESİMLERİ

Yayın: 09.11.2015 - Güncelleme: 06.12.2019 10:44 - Görüntülenme: 534