VELİ ZİYARETİ YAPIYORUZ

Okul öğretmenlerimiz ile birlikte velilerimizi evlerinde ziyaret ediyoru. Öğrencilerin akademik başarıları, ergenlik dönemi problemleri, ders çalışma yöntemleri gibi konularda bilgiler vermek öğrencilerimizin velilerini daha yakından tanımak ve var olan problemlere birlikte çözümler bulmak adına velilerimizi öğretmen arkadaşlarımızla ziyaret ediyoruz. Çok sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmeler hem öğrenci hem de veli üzerinde son derece olumlu etkiler bırakıyor. Okul veli işbirliğini de artıran ve güçlendiren bu etkinlikler sayesinde velilerimizin okulumuza gelmesini ve bizlerle fikir alış verişinde bulunmasını arzu ediyoruz. Okul idaresi olarak tüm bu etkinliklere katılan ve bizlere kapılarını açan velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Yayın: 08.04.2016 - Güncelleme: 06.12.2019 10:38 - Görüntülenme: 457