ORHAN GAZİ ÜNİVERSİTESİNDEYİZ

Sabahın erken saatlerinde başlayan yolculuğumuzun ilk durağı Bursa Orhan Gazi Üniversitesi oldu. Üniversitede yapılan kahvaltının ardından üniversite tanıtım yapıldı. Üniversitenin bölümlerini gezen öğrencilerimizle birlikte buradan Uludağ'a gidildi. Zirve tırmanışı her ne kadar yoğun kar nedeniyle zirveye varmaya az bir mesafe kalınca sekteye uğrasa da bu bizim eğlencemizi bozamadı. Kar üstünde yapılan mangal keyfi ve kar savaşının ardından öğrencilerle birlikte Emir Sultan, Osman Gazi, Orhan Gazi türbeleri gezildi. Kapalı çarşıda alış veriş yapan öğrencilerimize geri dönüş yolunda yemek ikramı yapıldı. Öğrencilerimize hem üniversite tanıtımı yapmak, hem onlarda tarih, milli ve manevi değerlere karşı hassasiyet oluşturmak amacıyla yapılan bu geziye katılan tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımız memnun kaldılar. Okul idaresi olarak bu geziye katılan ve bu gezinin hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Yayın: 22.04.2015 - Güncelleme: 06.12.2019 10:39 - Görüntülenme: 843