DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YA RESULALLAH

Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri Hz. Muhammed ( S.A.S ) Efendimizin doğum gününe dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda okuyan tüm öğrencilere zikirmatik dağıttı. Okul müdürü Selim ÖZYURT, öğretmenlerimizin böylesine mübarek bir etkinliğe dikkat çekmeleri ve öğrencilerimize Hz. Muhammed ( S.A.S ) Efendimize salavat-ı şerife hediye etmeleri için zikirmatik dağıtmalarını çok önemsediğini belirtti. Önümüzdeki hafta da yine bu güzel etkinliğin devamının geleceği değişik etkinliklerle bu haftanın dolu dolu geçirileceğini belirtti. Ayrıca öğerncilerimizin de böylesi bir etkinliğe katılmaları onların manevi gün ve gecelere olan hassaiyetlerini artıracağını söyledi. Okul idaresi olarak böylesi güzel bir etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Yayın: 15.04.2016 - Güncelleme: 06.12.2019 10:37 - Görüntülenme: 561