ÇPAL ÖĞRENCİLERİ İSPANYA´YA GİDİYOR

ÇPAL ÖĞRENCİLERİMİZ AVRUPA YOLCUSU

Erasmus+Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği Proje başvurusu soncu faaliyeti kapsamında 2015 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan 2015-1-TR01-KA102-020876 numaralı "Gelişim İçin Avrupada Mesleki Eğitim" başlıklı projemiz 49863 Avro hibe ile desteklenmeye değer bulunmuştur. Proje kapsamında okulumuz Muhasebe ve Finansman bölümü öğrencilerimiz iki hafta ( 14 gün ) boyunca İspanya'nın Sevilla kentinde bulunan IES VIRGEN DE LOS REYES'te eğitim ve staj imkânını elde edecek. Okul müdürü Selim ÖZYURT, Türkiye genelinde 209 projenin kabul edildiği okulumuzun da bu okullar arasında bulunduğu bu durumun hem ilçemiz hem de okulumuz adına son derece gurur verici olduğunu söyledi.  Proje kapsamında Muhasebe ve Finansman öğretmenleri de bu proje kapsamında öğrencilerle birlikte adı geçen ülkeye gidecekler. Bu durum öğretmen ve öğrencilerimiz için avrupayı görmeleri ve kendileri için vizyon sahibi olmaları adına gurur verici olduğunu ifade etti. Resmi olarak projemizin 1 Haziran 2015 tarihi itibariyle başladığını ve 1 Haziran 2016 tarihine kadar toplam bir yıl süreyle devam edeceğini belirten Selim ÖZYURT, proje kapsamında öğretmen ve öğrencilerimize öncelikle dil eğitimi verileceğini ve gidilecek ülkenin coğrafi, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgilendirmelerde bulunulacağını ifade etti. Ayrıca bu projede emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederim dedi.

Yayın: 12.10.2015 - Güncelleme: 06.12.2019 10:41 - Görüntülenme: 785