AVRO HESABI AÇMA TÖRENİ

AB projesi kapsamında 8 – 22 Mayıs 2016 tarihleri arasında İspanya'ya gidecek olan okulumuz muhasebe ve finansman öğrencilerine proje kapsamında avro hesabı açılması için tören düzenlendi. TC  Ziraat Bankası Hisarcık Şubesi Müdürü Sayın Servet KÖSE'nin iki banka personeli ile birlikte katıldığı imza törenine velilerimizde iştirak ettiler. TC  Ziraat Bankası Hisarcık Şubesi Müdürü Sayın Servet KÖSE "18 yaşından küçük velilerin avro hesabı açtırabilmesi için velilerin de imza atması gerektiğinden dolayı bu imza törenine katılamayan ve köylerde ikamet eden velilerimizin evlerine bankamız olarak gidebileceklerini ve böylece onların bu hesabı açmalarına yardımcı olabileceklerini ifade ettiler. Okul müdürümüz Sayın Selim ÖZYURT  "TC Ziraat Bankası Hisarcık Şubesi Müdürü Sayın Servet KÖSE'ye ve banka personellerine velilerin bu hesabı açabilmeleri için evlerine kadar gidecek olmalarına ve böylesine ince davranmalarına karşılık çok teşekkür ediyorum. "dedi. Ayrıca toplantıya katılan veliler ve öğrenciler de sayın Servet KÖSE'ye bu nazik davranışları için teşekkür etti.

AVRO HESABI AÇMA TOPLANTISIAVRO HESABI AÇMA TOPLANTISIAVRO HESABI AÇMA TOPLANTISIAVRO HESABI AÇMA TOPLANTISIAVRO HESABI AÇMA TOPLANTISI

Yayın: 22.11.2015 - Güncelleme: 06.12.2019 10:41 - Görüntülenme: 629