Derslik Sayısı: 16
Öğretmen Sayısı: 13
Öğrenci Sayısı: 201

PROJE YÜRÜTME EKİBİMİZ HİSARCIK KAYMAKAMI SAYIN DAVUT BAYRAKTAR´I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

AB Erasmus Plus projesi kapsamında İspanya´ya gidecek olan proje yürütme ekibi üyeleri okul müdürü Selim ÖZYURT, müdür yardımcısı Ali GÖKCEK, muhasebe ve finansman alan şefi Cemil ŞİMŞEK, muhasebe ve finansman öğretmeni Gülşen TÜRK Hisarcık Kaymakamı Sayın Davut BAYRAKTAR´ı makamında ziyaret etti. Okul müdürümüz Selim ÖZYURT proje içeriği hakkında bilgiler vererek hareketlilik öncesinde kaymakamımız sayın Davut BAYRAKTAR´ı makamında ziyaret etmek istediklerini ve kendilerinin bizlere bir mesajının olup  olmadığını öğrenmek amacıyla geldiklerini ifade etti. Okulumuz proje ekibini makamında kabul ettiği için okulumuz ve proje yürütme ekibimiz olarak kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz dedi. Sayın Kaymakamımız Davut BAYRAKTAR öncelikle böyle bir projeyle hem ilçemizi hem ilimizi hem de ülkemizi temsil eden Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerini, öğrencilerini ve idaresini kutluyorum. Bu projeler hem okula hem de öğrenci ve öğretmenlere vizyon kazandırması bakımından son derece önemli. Öğrencilerin ve öğretmenlerin bu sayede bir Avrupa ülkesini görmesi, farklı dil, din ve kültürden insanları tanımaları onlara hem meslek hayatlarınıda hem de ileriki yaşamlarında çok şeyler katacaktır. Sizleri kutluyor, eğitiminizin başarılı geçmesin ve sağ salim gidip gelmenizi temenni ediyorum. dedi.