Derslik Sayısı: 16
Öğretmen Sayısı: 13
Öğrenci Sayısı: 201

AB PROJEMİZ KAPSAMINDA DÜZENLENEN ENDÜLÜS´E VEDA ADLI FOTOĞRAF SERGİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

HİSARCIK ÇPAL’DEN AB PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI VE “ ENDÜLÜS’E VEDA” ADLI FOTOĞRAF SERGİSİ   Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği Proje başvurusu faaliyeti kapsamında 2015 yılı Teklif Çağrısı döneminde kabul edilen 2015-1-TR01-KA102-020876 numaralı “Gelişim İçin Avrupada Mesleki Eğitim” başlıklı projemizin kapanış toplantısı ve “ ENDÜLÜS’E VEDA” adlı fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü. İlçe kaymakamı Sayın Davut BAYRAKTAR, Garnizon Komutanı Oğuz UÇAK, ilçe Milli Eğitim Müdürü İlhan CEBECİ ve diğer daire amirlerinin de katıldığı fotoğraf sergimiz okul müdürleri, mahalle muhtarları öğrenci velileri ve öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İspanya’nın Sevilla şehrinden fotoğraflar, eğitim alınan okullar ve gezilen tarihi, kültürel yerlerle ilgili fotoğraflar, sergiyi gezenleri oldukça etkiledi. Okul müdürü Selim ÖZYURT, fotoğraf sergisine katılan başta İlçe kaymakamı Sayın Davut BAYRAKTAR,  Garnizon Komutanı Oğuz UÇAK, ilçe Milli Eğitim Müdürü İlhan CEBECİ ve diğer daire amirlerine teşekkür etti. İspanya’da geçirilen 14 günlük sürenin içeriği hakkında bilgi veren Selim ÖZYURT şunları söyledi. “ Tedirginlik ve korku ile başlayan seyahatimiz, başta İspanya’da bizi ağırlayan şirket yöneticileri, otel çalışanları ve karşılaştığımız insanların sıcakkanlılığı ile gayet güzel ve verimli bir etkinlik haline geldi. Gerek proje ortağımız olan okulda almış olduğumuz eğitim ve farklı dilden, kültürden insanlarla olan iletişimimiz bizim ve öğrencilerimizin kendilerine olan güvenini olumlu olarak etkiledi. Meslekleri açısından büyük bir kariyer imkânı olan bu hareketlilik öğrencilerimizin ileriki yaşamlarında iş bulmaları açısından artı değer katacaktır. Başta siz değerli misafirlerimize, öğrencilerini bize emanet eden öğrenci velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. dedi.

PROJE YÜRÜTME EKİBİMİZ HİSARCIK KAYMAKAMI SAYIN DAVUT BAYRAKTAR´I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

AB Erasmus Plus projesi kapsamında İspanya´ya gidecek olan proje yürütme ekibi üyeleri okul müdürü Selim ÖZYURT, müdür yardımcısı Ali GÖKCEK, muhasebe ve finansman alan şefi Cemil ŞİMŞEK, muhasebe ve finansman öğretmeni Gülşen TÜRK Hisarcık Kaymakamı Sayın Davut BAYRAKTAR´ı makamında ziyaret etti. Okul müdürümüz Selim ÖZYURT proje içeriği hakkında bilgiler vererek hareketlilik öncesinde kaymakamımız sayın Davut BAYRAKTAR´ı makamında ziyaret etmek istediklerini ve kendilerinin bizlere bir mesajının olup  olmadığını öğrenmek amacıyla geldiklerini ifade etti. Okulumuz proje ekibini makamında kabul ettiği için okulumuz ve proje yürütme ekibimiz olarak kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz dedi. Sayın Kaymakamımız Davut BAYRAKTAR öncelikle böyle bir projeyle hem ilçemizi hem ilimizi hem de ülkemizi temsil eden Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerini, öğrencilerini ve idaresini kutluyorum. Bu projeler hem okula hem de öğrenci ve öğretmenlere vizyon kazandırması bakımından son derece önemli. Öğrencilerin ve öğretmenlerin bu sayede bir Avrupa ülkesini görmesi, farklı dil, din ve kültürden insanları tanımaları onlara hem meslek hayatlarınıda hem de ileriki yaşamlarında çok şeyler katacaktır. Sizleri kutluyor, eğitiminizin başarılı geçmesin ve sağ salim gidip gelmenizi temenni ediyorum. dedi.