PASAPORTLARIMIZ GELDİ

AB Erasmus Plus projesi kapsamında 09/05/2016 Pazartesi günü İspanya´ya gidecek olan öğretmen ve öğrencilerimizin pasaportları geldi. Yurt dışına çıkış öncesi son kez toplantı yaparak hem yurt dışına çıkış ve yurda dönüş anında yapılması gerekenler hem de yurt dışında dikkat edilmesi gereken konular hakkında toplantı yapılarak öğretmen ve öğrencilerimize pasaportları verildi. Öğrencilerimizin büyük bir heyecan yaşadıkları gözlerinden okunuyordu. Okul idaresi olarak pazar günü akşam saat 10:30 ilçemiz hükümet konağı önünden otobüsle İstanbul´a oradan da pazartesi günü saat 09:55´te uçakla İspanya´ya gidecek olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize yolunuz açık olsun temennisinde bulunuyor ve başarılar diliyoruz.

Yayın: 06.05.2016 - Güncelleme: 06.12.2019 10:35 - Görüntülenme: 568