Özel ellerden geri dönüşüm

Özel eğitim alan öğretmenleri tarafından, özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz ile EGEP PROJESİ kapsamında  hazırlanan geri dönüşüm çalışmaları yapılmıştır.
Çevrenin korunması,kaynakların ekonomik kullanımı amacıyla geri dönüşüm çalışmalarına başlandı.Geri dönüşümü herkesin hayatında yaşatması gerektiği düşüncesiyle öğrencilerin evde kullanmadıkları malzemelerle güzel bir ürün elde etmeyi amaçladık.Özel çocuklarımızın kendini tanıtmada ve bazı becerileri ortaya koymakta biraz sorunlar yaşadıklarını hepimiz biliriz.Bu amaçla onların sosyal,duygusal becerilerini ortaya çıkarmayı hedefledik.Projemiz özel öğrencilerin ellerinin değmesiyle daha kıymetli olmuştur.Öğrencilerimiz hem geri dönüşümün önemini hem de ortaya bir ürün çıkarmanın sevincini de yaşadı.

28-04-202328-04-202328-04-202328-04-2023

Yayın: 28.04.2023 - Güncelleme: 28.04.2023 09:38 - Görüntülenme: 80