DPU İLERİ TEKNOLOJİLER MERKEZİNE ZİYARET

Hisarcık ÇPAL Kimya sınıfı öğrencileri Dpu İleri Teknolojiler ve Araştırma Merkezini ziyaret etti. Öğrencilerimizin ilgiyle ve beğeniyle gezdiği ileri teknolojiler merkezi öğrencilerimizi çok etkiledi. Burada yapılan çalışmalar ve araştırmalar hakkında bilgi veren bölüm çalışanlarının anlattıkları, yapılan çalışmalar ve kullanılan makineler öğrencilerimiz için üst düzeydeydi. Kurumda bulunan tüm laboratuvar hakkında bilgi sahibi olan öğrencilerimiz kendi meslekleri ile ilgili yapılan çalışmaları yerinde gördüler. Burada kullanılan makineler hakkında da bilgi alan ve bazılarını kullanan öğrencilerimiz için bu gezi farklı bir deneyim oldu. Ardından şehir merkezine giden öğrencilerimiz burada eğlenceli vakit geçirdiler.

dpu gezisidpu gezisidpu gezisidpu gezisidpu gezisi

Yayın: 23.03.2015 - Güncelleme: 11.12.2019 09:42 - Görüntülenme: 934