AB PROJEMİZ KAPSAMINDA DÜZENLENEN ENDÜLÜS´E VEDA ADLI FOTOĞRAF SERGİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

HİSARCIK ÇPAL'DEN AB PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI VE " ENDÜLÜS'E VEDA" ADLI FOTOĞRAF SERGİSİ

Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği Proje başvurusu faaliyeti kapsamında 2015 yılı Teklif Çağrısı döneminde kabul edilen 2015-1-TR01-KA102-020876 numaralı "Gelişim İçin Avrupada Mesleki Eğitim" başlıklı projemizin kapanış toplantısı ve " ENDÜLÜS'E VEDA" adlı fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü. İlçe kaymakamı Sayın Davut BAYRAKTAR, Garnizon Komutanı Oğuz UÇAK, ilçe Milli Eğitim Müdürü İlhan CEBECİ ve diğer daire amirlerinin de katıldığı fotoğraf sergimiz okul müdürleri, mahalle muhtarları öğrenci velileri ve öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İspanya'nın Sevilla şehrinden fotoğraflar, eğitim alınan okullar ve gezilen tarihi, kültürel yerlerle ilgili fotoğraflar, sergiyi gezenleri oldukça etkiledi. Okul müdürü Selim ÖZYURT, fotoğraf sergisine katılan başta İlçe kaymakamı Sayın Davut BAYRAKTAR,  Garnizon Komutanı Oğuz UÇAK, ilçe Milli Eğitim Müdürü İlhan CEBECİ ve diğer daire amirlerine teşekkür etti. İspanya'da geçirilen 14 günlük sürenin içeriği hakkında bilgi veren Selim ÖZYURT şunları söyledi. " Tedirginlik ve korku ile başlayan seyahatimiz, başta İspanya'da bizi ağırlayan şirket yöneticileri, otel çalışanları ve karşılaştığımız insanların sıcakkanlılığı ile gayet güzel ve verimli bir etkinlik haline geldi. Gerek proje ortağımız olan okulda almış olduğumuz eğitim ve farklı dilden, kültürden insanlarla olan iletişimimiz bizim ve öğrencilerimizin kendilerine olan güvenini olumlu olarak etkiledi. Meslekleri açısından büyük bir kariyer imkânı olan bu hareketlilik öğrencilerimizin ileriki yaşamlarında iş bulmaları açısından artı değer katacaktır. Başta siz değerli misafirlerimize, öğrencilerini bize emanet eden öğrenci velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. dedi.

Yayın: 16.06.2016 - Güncelleme: 06.12.2019 10:33 - Görüntülenme: 444